ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 10 | Négy meccs, négy győzelem az idényzárón

Közzétéve: 2022-05-19

Cimkék:  U 10

A DHK U 10-es csapata május 16-án, Miskolcon zárta a 2021-22-es szezont. A mieink összesen négy mérkőzést játszottak a DVTK-Jegesmedvék, a Kazincbarcikai Ördögök, a VUA Pandák és a KSI együtteseivel szemben és mind a négyet meg is nyertük. A sikerrel megvívott meccsekre Matkó Zsolt edző tekintett vissza.

„Csapatunk tagjai közül többen csak most kerültek ebbe a korosztályba, de ez nem igazán látszódott a játékukon. Három vetélytársunk a mieinkhez hasonló tudással rendelkezett, ám a győzni akarás a mi javunkra döntötte el a mérkőzéseket, az utolsó találkozón pedig négy gólos hátrányból is képesek voltunk fordítani. A legfontosabb, hogy a srácok jól érezték magukat a pályán, mindenki kihozta magából a legjobbat és mindenki szerzett gólt is. Az egész csapatot dicséret illeti meg a remek hozzáállásért!

Csapatunk tagjai voltak: Matiscsák Marcell, Nagy Bulcsú, Molnár Boldizsár, Timbusz Balázs, Sutyák Péter, Kovács-Laczik Levente, Kuripla Bálint, Szász Lukács, Juhász Zalán, Ferencz Márton, Áts Boldizsár, Madura Martin, Tamás Bence és Zolnai-Madar Zalán.”