ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 16 | Nyertünk a Budapest Jégkorong Akadémia ellen

Közzétéve: 2022-04-05

Cimkék:  U 16

Az 1. harmadban a debreceni csapat volt fölényben, a mieink többet támadtak, mint az ellenfél és a lövéseik is többször találtak kaput. Az iram jó közepesnek volt tekinthető. A nyitó harmadban gól nem esett, mindössze három kiállítás történt, egy az ellenfél, kettő a mieink oldaláról.



A 2. játékrészben fokozódott az iram, de sokáig egyik gárda sem tudott betalálni. A 31. percben egy emberelőnyös szituációból Lusztig szerzett gólt, egyébként jobbára mezőnyhoki zajlott a jégen.



A 3. harmadban néhány kiállításon túl egy góllal növelte találatai számát a hazai csapat, ezt 52.58-nál Balogh Áron lőtte, majd a meccs állása már nem változott. Gergely Hunor hiba nélkül védte a debreceni kaput, összesen 31 lövési kísérletet hárított.



Az 5-8. helyek megszerzéséért zajló helyosztó meccsekből még két idegenbeli találkozó van hátra április 6-án a Vasas, 10-én pedig a Jegesmedvék JA lesz az ellenfelünk.

Okos Csanád vezetőedző a következőket állapította meg a találkozóról.

„Nagyon magabiztos mezőnymunkát produkáltunk a teljes mérkőzés időtartama alatt. A hátvédek remekül dolgoztak a védekező zónában is, emellett a csatáraink nagyobb hangsúlyt fektettek a védekezés bebiztosítására, ezáltal a támadásainkat sokkal ügyesebben építettük fel. Nem lehet szó nélkül elmenni Gergely Huni kiegyensúlyozott teljesítménye mellett sem, a magabiztos játékunkhoz ő is nagyban hozzájárult. Külön öröm, hogy több játékelemben is óriási koncentrációt figyeltünk meg a gyerekek részéről, amiket kértünk tőlük, azonnal igyekeztek minél precízebben megvalósítani.”

Debreceni HK – Budapest Jégkorong Akadémia B 2-0 (0-0, 1-0, 1-0)
Gólszerzők:
Lusztig és Balogh Á.