ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 12 | Jól kezdtünk az U12-es Magyar Kupában

Közzétéve: 2022-04-05

Cimkék:  U 12

Elsőként a Vasas SC csapatával mérkőztünk meg, utánuk a MAC és a DVTK Jegesmedvék együttese következett. A találkozókat Borbát Norbert vezetőedző értékelte.

Vasas SC – Debreceni HK 1-2 (0-2, 1-0, 0-0)

„A mérkőzéseket a Vasas csapata ellen kezdtük. Nagyon fegyelmezettek voltunk a védekező harmadban, próbáltunk minél nagyobb nyomást gyakorolni rájuk, hogy ne legyen idejük meghúzni a cseleket és ne tudjanak helyzetbe kerülni. Támadásban kicsivel kevesebb helyzetünk volt, mint az ellenfélnek, de jól éltünk a lehetőségeinkkel, így 2-1 arányban sikerült behúzni a mérkőzést.”


MAC Budapest – Debreceni HK 8-2 (5-1, 3-1, 0-0) 

„A második meccsen a MAC csapata volt az ellenfelünk. Nagyon jól képzett csapattal kerültünk szembe, de szégyenkezésre nincs okunk, többször is kellemetlen perceket tudtunk okozni nekik. Igaz, hogy a végére kicsit elfogytunk, amiben az is közrejátszott, hogy pihenő nélkül kellett pályára lépni az első meccs után. Végül 8-2-es vereséget szenvedtünk, de a találkozó után egy rossz szavam sem lehetett a játékosaim teljesítményére.”


Debreceni HK – DVTK Jegesmedvék 3-2 hu (2-0, 0-2-0, 0-0, 0-0, 1-0)

„A forduló harmadik mérkőzésen a Jegesmedvékkel csaptunk össze. Az elején sikerült 2-0-ás vezetést szerezni, ám ezután egy kicsit elfeledkeztünk a védekezésről, így az ellenfél ki tudott egyenlíteni. A rendes játékidőben több gól már nem esett, jöhettek a büntetők, amiben mi bizonyultunk a jobbnak, sikerült megnyerni a mérkőzést.

Végső soron nagyon örülök annak, amit a csapattól láttam, rengeteget melóztunk és bátran, fegyelmezetten játszottunk. Meg kell említenem a kapusunkat is, aki komoly tartást adott a csapatnak. A nap végén kijárt a gratuláció mindenkinek! Az összesítésben a csoportunk 2. helyén végeztünk, így a jövő vasárnap a 4-6. helyezésért játszhatunk majd."