ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 16 | Befejeződött a negyeddöntő

Közzétéve: 2022-03-11

Cimkék:  U 16

Révész Zsuzsa kezdett a debreceniek kapujában és ahogyan az várható volt, bőven akadt dolga. A bajnokjelölt együttes már a negyedik percben megszerezte a vezetést Pallag-Bozsák révén, majd nem sokkal később már két góllal vezettek. A vendégcsapat éppen kétszer annyit lőtt kapura, mint a mieink, ez is jelzi, hogy fölényben hokiztak.



A 2. játékrész harmadik percében Antonijevic talált be, a következő két gólt Sári, illetve Lencsés emberhátrányos szituációban érte el. Az iram nem volt akkora, mint az első 20 percben, de a kapura lövések aránya változatlan maradt.



A 3. harmad elején Karasaridis talált be, majd egy percen belül Pallós következett. Ezután mind a két oldalon egy-egy kiállítás történt, ám az eredmény nem változott. 48.40-nél Pallag-Bozsák szerzett újabb gólt, majd eléggé eseménytelen játékkal lepörgött a mérkőzés.



A találkozó során a vendégek jóval többet lőttek kapura (20-49), mint a debreceniek, ez is rávilágít arra, hogy masszív fölényben voltak. A debreceni szakvezetés tisztában volt azzal, hogy vendégcsapat képességek tekintetében felülmúlja a miénket, ezért azt kérték a srácoktól, hogy küzdjék végig a találkozót, dolgozzanak keményen. Ezt a srácok becsülettel teljesítették, Révész Zsuzsa is jól mozgott a kapunkban, 43 lövésből 35 alkalommal hárított.

Okos Csanád vezetőedző így emlékszik vissza a találkozóra.

„A fehérvári együttes jóval erősebb kerettel állt fel a jégre, mint a rájátszás első mérkőzésén, ez érezhető volt az első perctől kezdve. A játékunk képe nem volt rossz, egy dolgot kértünk a srácoktól, hogy adjanak bele mindent, ne legyen hiányérzetünk mérkőzés végén. Úgy gondolom, ezt sikerült elérni, keményen dolgoztunk mindhárom harmadban, fizikálisan bátran beleálltunk a keményebb ütközésékbe is, viszont a helyzeteinkből sajnos, egyet sem nem sikerült értékesíteni, pedig akadt egy jó pár. Egyéni hibáink többségét a fehérvári játékosok könyörtelenül kihasználták, így az eredményt nem tudtuk szorosabbá tenni. Helyosztó mérkőzések következnek, ahol a miénkhez hasonló képességű ellenfelekkel fogunk megmérkőzni, ahol újabb kemény munka és izgalmasabb mérkőzések várnak ránk!”

Debreceni HK – Ifj. Ocskay Gábor NJA 0-8 (0-2, 0-3, 0-3)
Gólszerzők:
Pallag-Bozsák, Pallós, Antonijevic, Sári, Lencsés és Karasaridis