ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 16 | Tartalékos összeállításban a listavezető ellen

Közzétéve: 2022-02-09

Cimkék:  U 16

Okos Csanád vezetőedző nem volt irigylésre méltó helyzetben, nem csupán az első számú kapusát kellett nélkülöznie, a mezőnyjátékosok sem álltak teljes létszámban a rendelkezésére. Az első perc végén már két góllal vezettek az akadémisták, 02.42-nél kaptuk a harmadikat, ekkor a szakvezetőnk kapust cserélt, Révész Zsuzsa váltotta Dorogi Vincét. A debreceni srácok, akik szombaton hosszabbításra vitték a Jegesmedvék elleni mérkőzésüket, fáradtan mozogtak, megtörte őket a BJA folyamatos, erős nyomása. Az ellenfél fölényére jellemző a lőlap alakulása, mely a harmad végén 7-25-öt mutatott. A csapatok 0-7-el zárták a harmadot.



A 2. játékrészre feljebb kapaszkodtak a mieink, a harmad elején sikerült egy hátrányt kivédekezni, a nyomás sem volt annyira erős rajtuk, mint az előző etap során. 28.01-nél kozmetikáztunk egy kicsit a mérkőzés állásán, Máthé passzából Lusztig emberelőnyben szépített. Egy kicsit kiegyenlítettebbé vált a mezőnyjáték, ezt a periódus 1-4-es gólkülönbséggel ért véget.



A 3. harmadra elfáradtak a mieink, a BJA sem forszírozta túlságosan a gólszerzést, ez az etap egygólos vendégelőnnyel fejeződött be.

A vendégcsapat sajnos a játék minden összetevőjében felülmúlta a mieinket. A hazai csapat így is sokat köszönhet Révész Zsuzsának, aki 43. lövésből 34-et hárított, ezzel a maximumot hozta ki magából.



Okos Csanád vezetőedző így látta mérkőzéseket.

„Az ellenfél képességeit, játékerejét nem kell bemutatni senkinek. Annak ellenére, hogy megvan a két együttes közötti színvonal különbség, sajnos, nem játszottunk jól. Úgy éreztem, több játékosunk mintha nem is akart volna a pályán lenni. Nem koriztunk eleget, kifejezett elvárás volt, hogy időt és teret ne engedjünk át nekik, de az ellenkezője történt. Álló helyzetben vártuk a megváltást, hátha ingyen ideadják a korongot, de természetesen ez a sport nem ettől népszerű. Igazából ma ott kerültek meg minket, ahol akartak. A helyzet nem egyszerű, viszont nagy nyomást sem szeretnék a srácainkra helyezni, hiszen tisztában vagyunk a képességekkel.”

Debreceni HK – Budapest Jégkorong Akadémia A 1-12 (0-7, 1-4, 0-1)
Gólszerzőnk:
Lusztig