ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

NU 25 B | Nagy gólkülönbségű győzelmet arattak a lányok

Közzétéve: 2022-01-12

Cimkék:  NU 25

Az utóbbi időben jó formába lendült debreceni lányok magabiztos játékkal nyerték meg új évi első mérkőzésüket, melynek végkimenete egy percig sem volt kérdéses.

Kovács Rebeka kezdett a debreceni kapuban, akit vendégtámadók nem állítottak túl nehéz feladatok elé. Az első perc végén már két góllal vezettünk, a találatokat Juhász- Berencsi Luca és Márta Anna szerezte. 01.50-nél szépítettek a szombathelyiek, majd Juhász-Berencsi Luca és Márta Anna szerezték meg a második góljukat. A 17. percben Fodor Kincső is beköszönt, 5-1 lett az első harmad végeredménye, a kapura lövések száma pedig 22-6 volt.



A 2. játékrészben a mieink háromszor annyit lőttek kapura (15-5), mint az ellenfelük. A 26. percben Márta Anna harmadszor volt eredményes, majd 36.13-nál Lányi Anna is feliratkozott a góllövők közé. A 30. percben a debreceni kapuban csere történt, A meccs második felében Révész Zsuzsa őrizte a hálónkat.



A 47. percben Tar Renáta lőtte a nyolcadik gólunkat, majd kevéssel utóbb Nagy Dorina állította be a végeredményt. A mérkőzés egyetlen kisbüntetését a 3. harmadban Juhász- Berencsi Luca kapta, a kiállításnak nem voltak következményei.



A javítás alatt álló MJSZ honlap adatai szerint a mieink kevesebb mérkőzést játszottak, mint a vetélytársak java része, ezzel együtt is B-csoport középmezőnyében foglalnak helyet. Ha nem lesz változás, a sorsolás szerint a lányok legközelebb január 16-án, Tatabányán lépnek jégre.

Prakab Szilárd edző a következők szerint értékelte a találkozót.

„A bajnokság egyik újonc csapatával játszottunk. Jól kezdtük a találkozót, már az első kapura lövésünkből gólt szereztünk. Végig mi irányítottuk a mérkőzést, sok időt töltöttünk a támadó harmadban. Ennek köszönhetően mindenki sok jégidőt kapott. Nem mindennel voltam elégedett, mivel egy idő után előfordult, hogy egyéni játékot kezdtünk játszani és mindenki gólt akart lőni. A mérkőzés felétől nem azt játszottuk, amit megbeszéltünk, mindenki többre képes annál, amit belepakolt a meccsbe. Tudni kell a helyén kezelni a dolgokat, a mai produkció a következő mérkőzésekre kevés lesz.”

Debreceni HK – Szombathelyi Pinkvinek 9-1 (5-1, 2-0, 2-0)
Gólszerzők:
Márta (3), Juhász-Berencsi (2), Fodor, Lányi, Tar és Nagy, illetve Fullár