ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 16 | Két nap, két győzelem

Közzétéve: 2021-09-28

Cimkék:  U 16

Az első perctől kezdve meggyőző fölényben játszottak a mieink. A srácok kedvükre szövögették a támadásaikat, a játékidő túlnyomó részében a vendégek harmadában folyt a játék. Az nyitó harmadban két gól esett, mindkettőt Balogh Áron szerezte, a 9. és a 16. percben.



A 2. játékrész első felében Máthé Miklós és Czecze Hunor jóvoltából újabb két találatot értünk el, az FTC 31.40-nél szerezte meg az első gólját, Cserepes Csanád révén. 35.02-nél Czecze ismételt, majd Kovács Soma emberelőnyös, valamint Lusztig Krisztián szólógólja következett.



40.00-nál Okos Csanád kapust cserélt, Gergely Hunor helyett Dorogi Vince lett a mieink hálóőre. A 43. percben Lékó Marcell és Cserepes Csanád találtak be, majd az 54. minutában Kovács Soma ismétlése landolt a zöld-fehérek kapujában. A találkozó végeredményét Varga állította be, hat gól különbséggel győztek a debreceniek.



Az ellenfelüket minden csapatrészében felülmúló debreceni srácok ilyen arányban is különösebb erőlködés nélkül, megérdemelten nyertek és a hétvégét a maximálisan elérhető hat ponttal zártak.

Okos Csanád érthető örömmel beszélt a hétvégi két találkozójukról.

„Az első perctől kezdve azt játszottuk, amire szükségünk volt és amire valójában képesek vagyunk. A mai napon sikerült egyszerűbben, kiegyensúlyozottabban felmenni a jégre cseréről cserére. Hátul magabiztosak és erőszakosak voltunk, a korongokat gyors ütemben játszottuk előre. Támadásban fegyelmezetten hokiztunk, a korongot bátran tartottuk és kevés hibával kombináltuk a játékhelyzeteket. A kapuban Gergely Huni és Dorogi is szerepet kapott, mindketten koncentráltan, ügyesen dolgoztak. Nagyon örülök a két egymást követő napon nyújtott jó teljesítményünknek!”

A mérkőzésről a hét debreceni gólszerző egyike, Lékó Marcell is véleményt mondott.

„Úgy vélem, hogy dinamikus meccset játszottunk, ahol közülünk mindenki 100 %-on teljesített. Csapatként dolgoztunk, aminek meg is lett az eredménye, hiszen sok gólt szereztünk és a folyamatos vezetésünk mellett is az utolsó percig hajtottunk.  A következő találkozón a legjobb formánkat kell hozni, hogy győztesen és büszkén hagyhassuk el a pályát.”

Debreceni HK – FTC -Telekom 9-3 (2-0, 5-1, 2-2)
Gólszerzők:
Balogh Á. (2), Czecze (2), Máthé, Kovács B., Lusztig, Lékó és Kovács S., illetve Cserepes (2) és Varga Z.


fotók: Kovács Péter