ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 8 | Legközelebb már kék tornákra fogunk benevezni

Közzétéve: 2021-09-21

Cimkék:  U 8

A Vasas Jégcentrumban szervezett mérkőzéseken a mieink ellenfelei a Vasas SC, az Ajkai Óriások, a Pólus Center és a Szigeti Bikák csapatai voltak.

Fekete Albert vezetőedző az eseménnyel kapcsolatban megállapította, hogy a játékosaink nem voltak nagyobb erőfeszítésre kényszerítve, a hoki minden elemében a vetélytársak fölé nőttek. Mint mondotta, jó volt látni, hogy a legtöbb gyerekünk nagyot fejlődött, néhányuk játékintelligenciája még őt magát is meglepte. A tapasztalatok alapján a továbbiakban kék tornákra fogunk nevezni, hogy reálisabb képet alkothassunk a gyerekek képességeiről.


Tanulságos volt a szombati mini torna

Mini csapatunk szombaton ugyancsak a Vasas Jégcentrumban lépett a jégre az Ifj. Ocskay Gábor JA, a MAC, a KMH és a Szegedi Vízmű mini együtteseivel szemben.

Fekete Albert vezetőedző a tornán nyújtott teljesítményünkről a következőket mondotta.

„Sajnos, az első két mérkőzésünkön az egész csapat mélyen a tudása alatt teljesített, keveset korcsolyáztunk és bátortalanul, lendület nélkül hokiztunk. A következő két meccsen már javult a teljesítményünk, de még ekkor sem láttam tőlük azt, amire képesek. Nagyon tanulságos tornán vagyunk túl, ahol kitűnt; a tehetség nem elegendő a jó játékhoz, ahhoz szükséges a nagyobb alázat, a lelkesedés és a fegyelem is. Bízom abban, hogy a játékosok ezek után az edzéseken az eddigieknél jóval lelkesebben és keményebben fognak dolgozni.”

Az eseményről bővebben az alábbi oldalon lehet olvasni: https://www.jegkorongszovetseg.hu/tobb-mint-1100-gyermeket-mozgatott-meg-oszi-jegkorong-fesztival

borítókép: MJSZ