ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 18 | 100%-os maradt a mérlegünk

Közzétéve: 2021-09-13

Cimkék:  U 18

A sikeres szezonnyitó meccsek után a debreceni srácok 3 pontért utaztak Óbudára és ennek megfelelően végig is támadták a mérkőzést, bár néhány mezőnyjátékosunk pihenőt kapott. Révész Zsuzsa kezdett a mieink kapujában, kevés dolga volt, de amikor kellett, jól avatkozott közbe. Aranyos Attila kiállításával indult a találkozó, majd a 11. percben ő volt az asszisztos, kiváló átadását pedig Ördög értékesítette. A harmad végén ismét emberhátrányba kerültünk, de a védelem ezúttal is megbízhatóan működött.

A 2. játékrészből mindössze 7 másodperc telt el, amikor Méhes Gábor betalált, majd Domán Péter volt eredményes emberelőnyből. A 35. perc legelején szépített a hazai gárda, a találatot Boleska szerezte.

A 3. etap elején emberfórba kerültek a mieink; a lehetőséget Méhes használta ki, majd 10 perccel utóbb Domán is újra betalált.

Az ifi csapatunk jó játékot produkálva, különösebb megerőltetés nélkül győzte le az óbudai alakulatot. A kaput eltaláló lövések aránya 54-13 volt, ami jól mutatja a mieink erőfölényét. A jövő szerdán egy jóval nehezebb vetélytárs, a Budapest Jégkorong Akadémia együttese látogat Debrecenbe.

Máthé Csaba vezetőedző elemezte az óbudai mérkőzést.

„Tudtuk, hogy az ellenfelünk viszonylag szerényebb képességű csapat, ugyanakkor tisztában voltunk azzal is, hogy egyetlen mérkőzés sincs előre lefutva. Leszögeztem a játékosoknak, hogy részemről csak a maximális koncentráltság elfogadható. A mérkőzés megnyerése nem forgott veszélyben, de a mutatott játék elmaradt a valós tudásunktól, a megszokottnál sokkal nehezebben tudtunk gólt, gólokat szerezni. Ennél jóval többet várok el a játékosoktól, ha szintet akarunk lépni a következő mérkőzések során.”

A két gólt szerző Domán Péter is elmondta a véleményét.

„Bár nem ismertük ellenfelünk játékerejét, de az eredményeik alapján úgy gondoltuk, hogy hoznunk kell a kötelezőt. Így is történt, de sajnos nem sikerült kialakítani a tőlünk megszokott játékképet. Legtöbbször egyéni akciókból próbáltunk helyzeteket kidolgozni, gólokat szerezni, ami néhány alkalommal sikerült is. A játékunk színvonalán a meccs végére képesek voltunk egy kicsit javítani, de a következő találkozókon ez nem lesz elegendő.”

OHA – Debreceni HK 1-5 (0-1, 1-2, 0-2)
Gólszerzők:
Domán (2), Méhes (2) és Ördög, illetve Boleska