ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 18 | Újabb felkészülési meccset nyertek az ifik

Közzétéve: 2021-08-18

Cimkék:  U 18

A Debrecenben lejátszott mérkőzésen végig fölényben hokiztak a mieink. A találkozó elején még tartotta magát a vendégcsapat, a nyolcadik percben azonban Gönczi Gergő beleérése nyomán megszületett az első hazai gól, melyet rövidesen még kettő követett. A 2. harmadban Mihalik Gergő találatával már néggyel mentek a mieink. Ezután szépített a miskolci alakulat, de a játék képe nem változott. A 32. percben a srácok két újabb találattal nyomatékosították az akaratukat, majd még a játékrész fél ideje előtt Mihalik és Révész hétre, illetve nyolcra növelte a hazai gólok számát.

A debreceni alakulat nem sok esélyt kínált ellenfelének ezen a estén. A mieink agresszív letámadással lepték meg a miskolci játékosokat és a jó védekezés mellett az ellenakcióik is hatékonynak bizonyultak. A visszavágóra szerdán Miskolcon kerül sor, ahol a srácoknak várhatólag nagyon keményen meg kell dolgozni az újabb sikerért.

Máthé Csaba vezetőedző értékelte a találkozót.

„A mérkőzés előtt átbeszéltük a játékosokkal, hogy mire fektessünk nagyobb hangsúlyt, és ez jól is működött az elejétől a végéig. Egyrészt igyekeztünk folyamatosan nyomás alá helyezni és hibára késztetni az ellenfelet, másrészt előtérben állt a támadásaink pontos befejezése. A gólok számában is megjelent, hogy jól használtuk ki a lehetőségeinket, bízom abban, ilyen, vagy hasonló hatékonysággal tudunk majd támadni a bajnoki szezon során is. A mezőnyben is jól mutatott a csapat, dicséretes, hogy az utolsó percekig maximális odafigyeléssel játszottunk, a lefújás pillanatáig dolgoztunk. A szerdai mérkőzés jóval nehezebbnek ígérkezik. Ott is igyekszünk majd a látottakat alkalmazni, de ne felejtsük el, hogy ezek felkészülési mérkőzések, ahol az eredmény nem elsődleges fontosságú.”

A játékosok közül ezúttal Ördög Roland nyilatkozott.

„A bemelegítésen egy kicsit szét voltunk esve, de a mérkőzés elejére sikerült összeszedni magunkat. A letámadásunk végig jól működött, nem hagytuk érvényesülni az ellenfelet. A védekezésünk a helyén volt és a helyzetkihasználásra sem lehet panasz. Végül 8-1-re nyertünk, amihez nekem is sikerült két góllal hozzájárulni.”

Debreceni HK – DVTK Jegesmedvék 8-1 (3-0, 1-1, 4-0)
Gólszerzők:
Révész L.(2), Mihalik(2), Ördög(2), Gönczi G. és Váraljai B., illetve Kiss