ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 16 | Nyertünk, a játék lesz jobb!

Közzétéve: 2021-08-18

Cimkék:  U 16

Kissé döcögősen indult a mérkőzés, ennek ellenére a 8. percben Szalontai Lázár kétszer is betalált, majd a meccs felénél Juhos Patrik szerzett gólt. A 2. játékrész első felében előbb Szűcs Martin, majd Lusztig Krisztián volt eredményes. A srácok úgy gondolták, hogy már zsebben van a találkozó, de csalódniuk kellett, a 3. harmad legelején Kunsági megszerezte a Jegesmedvék első gólját, amit az 51. percben még két találat követte. Ezután újabb gólok már nem születtek, a miskolciak próbálkoztak, de nem tudták utolérni a debrecenieket.

A visszavágónak is tekinthető találkozón a debreceniek magabiztosan győzték le a miskolci legénységet, elsősorban a jó támadó játékuknak köszönhetően. A mieink a kelleténél gyakrabban nyúltak az egyéni megoldások fegyveréhez, de azért öröm volt látni, hogy akkor is képesek nyerni, amikor nincsenek formájuk csúcsán.

Okos Csanád vezetőedző nem volt felhőtlenül elégedett a látottakkal.

„A játékunk minősége teljesen más volt, mint a legutóbbi mérkőzésen. Ezen a napon nem voltunk igazán élesek, nehezen működött az összjáték, nem érződött az a csapatösszhang, amire ténylegesen képes a társaság. Természetesen meccsnapok között is vannak eltérések, jobb és rosszabb periódusok és most nem ez volt a legjobb. Bízom abban, hogy sikerül ebből is tanulni a srácoknak, levonják a következtetéseket, és ebben a szellemben lépünk újra jégre a hétfői edzésen. Pozitívumként húznám alá, hogy nem voltunk ugyan a legjobb formánkban, mégis sikerült az ellenfelünk fölé kerekedni, vagyis a meccs nagy részét a támadásaink dominálták.”

Csapatunk játékosai közül Juhos Patriktól kértünk véleményt a találkozóról.

„Nem kezdtük jól a mérkőzést, egy kicsit benn maradtunk az öltözőben. A játékban időnként nem találtuk meg egymást, gyakorta egyénileg akartuk megoldani a feladatokat. A 3. harmad elején 5-0 arányú vezetésünknél azt hittük, hogy megvan a mérkőzés, ehelyett kaptunk egy gólt. Egy kicsit össze is zavarodtunk, de aztán elővettük azt a gyors passzjátékra épülő hokit, amit mi tudunk és nem hagytuk az ellenfelet kiegyenlíteni.”

DVTK-DHK 3-5 (0-3, 0-2, 3-0)
Gólszerzők:
Kunsági, Nónay és Pitti, illetve Szalontai (2), Juhos P., Szűcs és Lusztig