ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 18-U 21 | Sátoraljaújhelyen táboroztak az ifik és a juniorok

Közzétéve: 2021-08-09

Cimkék:  U 18 U 21

Július 25-én összesen 42 játékos utazott el Sátoraljaújhelyre, ahol 6 napos kemény munkával hangolódtak a következő idényre. Az ifi játékosok munkáját Máthé Csaba és Prakab Szilárd, míg a juniorokét György József és Okos Csanád edzők irányították.

Az edzőtáborozásról György József készített értékelést és az alábbi eseményeket emelte ki.

„Mivel a ifi és a junior keretből nem mindenki tudott részt venni a táborozáson, a létszámot a serdülőből töltöttük fel, összesen hét U 16-os játékos kapott lehetőséget a bizonyításra.

A napi program túlnyomó részét a jeges, illetve a száraz edzések töltötték ki. Mivel az idén naponta kétszer is jégre tudtunk lépni, a fő cél ezúttal a résztvevők jéghez szoktatása volt. A másik fontos célkitűzést, az állóképesség fejlesztését futóedzésekkel és erőnléti munkával igyekeztünk elérni. A délelőtti első edzéseken együtt volt fenn a jégen a két korosztály és főként a kis területen folyó játékot gyakoroltuk. A 70 perces délutáni tréningek elsősorban az egyéni képességek fejlesztését szolgálták. A pénteki napon 5 az 5, illetve 4 a 4 elleni játékkal készülődtünk a munka folytatására. Két alkalommal béreltünk műfüves pályát és foci házibajnokság megrendezésével emeltük a srácok hangulatát. A fiúk csütörtök délelőtt bobozással mulatták az időt, még egy rendkívül egyedi, éjszakai bobozást is sikerült részükre megszervezni.

A hotelben nagyon jó volt az ellátás, naponta három svédasztalos étkezés állt rendelkezésünkre. A wellnest is igénybe vehettük, jó volt ellazulni egy kicsit a fárasztó edzések után.

Szombaton, a reggeli edzés után újabb csapatépítő programon vettünk részt, történelmi séta keretében meglátogattuk a Kálváriát, majd fotózkodással zártuk le a tábort.”

Az edzőtáborozók egy igazán sikeres héten vannak túl. Sikerült nekik 12 alkalommal a jégen edzeni, ezzel egy hetet nyertek a felkészülésben, aminek még nagy jelentősége lehet. Reméljük, hogy mindezt jól tudják majd kamatoztatni a felkészülési és a selejtező mérkőzéseken!