ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U 16 | Egyenlő erők küzdöttek az U 16-os találkozón

Közzétéve: 2021-08-09

Cimkék:  U 16

Hosszú idő után először nézők jelenlétében kerülhetett sor a találkozóra, ezt a lehetőséget ki is használták a hazai és a miskolci szurkolók, - szép számban foglaltak helyet a Debreceni Jégcsarnok nézőterén.

A hazai csapat kezdett élesebben, a 17. percben Lusztig találatával a vezetést is megszereztük. Ezután mindkét oldalon hosszú gólcsend következett, a mieink előtt sorra maradtak ki a helyzetek. A 2. harmad közepén egyenlítettek a miskolciak, majd a 44. percben a vezetést is átvették, ám nyolc perccel később Lusztig átadásából Czecze volt eredményes. A hosszabbítás gól nélküli döntetlen állással ért véget, a szétlövések döntöttek és ebben a műfajban a vendégek bizonyultak jobbnak.

Két közel egyforma képességű együttes találkozóját azzal nyerték a miskolciak, hogy kicsivel jobb hatásfokkal értékesítették a helyzeteiket.

Okos Csanád vezetőedző így summázta a mérkőzést.

„Az első pár cserénk nem volt az igazi, elég lassan vettük fel a tempót, viszont úgy érzem, hogy a második harmadtól kezdve a mezőnyben sikerült a miskolciak fölé kerekedni. Végig sokat támadtunk, rengeteg tiszta helyzetet alakítottunk ki, a támadó harmadban akadtak igazán okos megoldásaink is, a befejezések viszont nem működtek. Úgy gondolom, hogy összességében elégedettek lehetünk az idei első felkészülési mérkőzésünkkel. A srácok az utolsó percekig próbálkoztak, folyamatosan mentek előre, a kapusaink is ügyesen tették a dolgukat. A folytatásra a jövő vasárnap Miskolcon kerül sor.”

Debreceni HK – DVTK Jegesmedvék 2-3 szl (1-0, 0-1, 1-1, 0-0, 0-1)
Gólszerzők:
Lusztig és Czecze, illetve Kunsági, Trajcsik és Mura