Újoncot avatunk csütörtökön

Újabb kemény erőpróba vár U 20-as csapatunkra csütörtök este, amikor a HC Orli Znojmo együttese látogat Debrecenbe. A Morvaországból érkező gárda komoly játékerőt képvisel, ezt az idei eredményei is alátámasztják.

A szezonnyitón otthonukban győzték le a Fehérvár csapatát, majd magyarországi vendégszereplésükön 11 góllal terhelték meg a Hokiklub Budapest hálóját.

A mieink szintén két találkozón léptek pályára az osztrák bajnokságban. Az első meccset simán hoztuk a Győr ellenében, a múlt hét vasárnap viszont beleszaladtunk egy hazai vereségbe a Vasas csapata ellen. Az EBYSL B-csoportját jelenleg a Znojmo vezeti 6 ponttal, jobb gólkülönbségükkel előzik meg a Vasast, míg a mieink az 5. helyen foglalják el. Egy újabb erős csapat érkezik tehát, így jelzés értékkel bír, mire leszünk képesek velük szemben.

Az előjelek kedvezőek; a Pesterzsébeten megsérült Kuleshov újra csatasorba áll és egy újoncot is avatunk, az ifi csapat egyik új szerzeménye, a hátvéd Markov Andrei személyében. (Remélve persze, hogy az EBEL jóváhagyása időben megérkezik.) Jason Morgan elismerően nyilatkozott úgy Markov, mint a másik jaroslavl-i légiós, Kriukov Daniil képességeiről. Bízunk abban, hogy Markov játéka stabilizálja a hátsó alakzatokat, amire nagy szükség lesz a morva sasok ellen. További jó hír, hogy Kiss Tamás is ott lehet a csapatban, mivel úgy az EBYSL, mint az MJSZ Fegyelmi Bizottsága helyben hagyta a pályán kapott büntetést, így nem kell meccset kihagynia a vasárnapi bunyó nyomán. Aznap az ifikre is kemény percek várnak, pár órával a „nagyok” előtt mérkőznek meg az Egerszegi Titánok együttesével.

Izgalmas program vár tehát mindazokra, akik csütörtök este ellátogatnak a Debreceni Jégcsarnokba. Jó szívvel biztatunk minden debreceni szurkolót, jöjjenek minél többen, buzdítsák, támogassák fiainkat!

Debreceni Hoki Klub - HC Orli Znojmo
2017.09.14. (csütörtök) 19.00, Debreceni Jégcsarnok

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok