Új vezetőedző junior csapatunk élén!

U 20-as együttesünk szombaton játssza következő mérkőzését az osztrák junior ligában az LLZ Stmk. Süd-Graz 99ers csapata ellen. A graz-i találkozón már a klubot váltó Jason Morgan helyére lépő új vezetőedző, Máthé Csaba irányítja a debreceni legénységet.

Aktuális ellenfelünk jelenleg 6 ponttal az EBYSL A csoportjának 8. helyén szerénykedik, míg a mieink 16 megszerzett pontja a jóval tömörebb B csoportban csupán az 6. helyezéshez elegendő.

Nem mondható, hogy az utóbbi időben bombaformát mutatna a két alakulat; a grazi gárda egy „tizest” kapott Linz-ben, otthon vereséget szenvedtek a Győrtől, igaz, hogy közben 5-1-es gólkülönbséggel két vállra fektették a katasztrofális kapusteljesítményt nyújtó Salzburg csapatát. Vendéglátóink csütörtökön még játszanak az Okanagan ellen, kérdés, hogy melyik arcukat mutatják majd.

A debreceni alakulat két vereséget gyűjtött be az elmúlt napokban, előbb a Slavija Ljubljana, majd az UTE ellenében. A szakmai stáb szerint mindkét esetben nyerhető mérkőzést buktunk el a gyenge helyzetkihasználásunk miatt. Máthé Csaba vezetőedző az UTE-meccset követően leszögezte, hogy a továbblépés kulcsa a helyzetkihasználás javítása, ezen fognak dolgozni a közeljövőben.

Bízunk abban, hogy a támadó játék hatékonyságának növelését célzó munka már a hétvégén is gólokban kamatozik. A támadó potenciál nem hiányzik a mieinkből, ezt bizonyítja, hogy a múlt vasárnap 39 lövést küldtek a fővárosi lila-fehérek kapujára. Reméljük e hét szombaton újra a „góllövő ütőjüket” húzzák elő, mert Graz-ban nyerni kellene!

LLZ Stmk. Süd - Graz 99ers - Debreceni Hoki Klub
2017.10.21. (szombat) 14:45, Graz

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok