Negyedszer a Vasas ellen

A jelenlegi EBYSL szezonban immár a negyedik alkalommal lépünk pályára a Vasas SC ellen november 15-én.

Az első összecsapásra még szeptember 10-én került sor; akkor 4 góllal nyert a piros-kék legénység. Nem sokkal később javítottunk a statisztikán (6-4 ide), legutóbb pedig október 31-én 7-5 arányban nyertünk ellenük.

A mieink egyébként is igen jó passzban vannak, az utolsó öt találkozónkból négyszer győztünk, a HKB ellen vesztettünk ugyan, de azon a meccsen csak 11 mezőnyjátékost számlált a csapatunk. A fővárosi együttes elbukta az utolsó két mérkőzését (az egyiket éppen ellenünk), azt megelőzően viszont zsinórban hét alkalommal hagyták el győztesen a jeget, bár közben négyszer is túlórázásra kényszerültek.

A korábbi találkozók eredményeit nyilván nem lehet abszolutizálni, hiszen mindegyik más és más; november közepén is tiszta lappal kezdenek majd a küzdő felek. A képességek tekintetében két közel egyforma csapatról van szó, természetesen eltérő játékfelfogással és erősségekkel, egy dologban hasonlítanak egymásra; mindkét alakulat tud küzdeni. Amiben feltétlenül előnyben leszünk, az a hazai pálya. Legalább is remélhetőleg, tekintettel arra, hogy a szó jó értelmében vett, igazi szurkolást talán a Znojmo elleni meccsen produkáltunk utoljára.

Pedig nem árt tovább gyűjtögetni a pontokat, a szezon vége ugyanis kimondottan húzós lesz az osztrák juniorban; három nehéz, idegenbeli találkozóval zárjuk az alapszakaszt. Ám ha át tudjuk menteni a közelmúltbeli remek formánkat, akkor nem lehet nagy baj. A találkozó 15.00 órakor kezdődik.

Debreceni Hoki Klub – Vasas SC
2017.11.15. (szerda) 15.00, Debreceni Jégcsarnok

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok