Most ennyire futotta

Három mérkőzést játszottak DMS csapataink február első hétvégéjén. Az ifik szombaton Salzburgban, vasárnap Villach-ban léptek jégre, míg a juniorok Miskolcon találkoztak a Fehérvár AV 19 együttesével.

EREDMÉNYEK

EBJL (U 18)

Red Bull Salzburg-Debmis Select 7-3 (2-0, 1-2, 4-1)


Az első két harmadban jól tartották magukat a mieink. Bár a Salzburg többet kezdeményezett, mindössze egy gólos vezetésükkel zárult a 2. játékrész. A kis létszámú, mindössze 14 mezőnyjátékost számláló vendégcsapat a 3. harmadban már nem tudta tartani a hazaiakat, akik jobban tudtak alkalmazkodni a játékvezetés stílusához. A Salzburg 52 kapura lövéséből a DMS kapuvédője, Kochetkov Ivan 45-öt hárított. A DMS góljait Jaroslavov (2) és Kabai szerezték. 


EC VSV-Debmis Select 8-1 (2-0, 3-0, 3-1)

Vasárnapra megfogyatkozott a vendégcsapat amúgy is szűkös kerete; Szigeti Máté nem léphetett pályára, mivel az előző napon MATCH Penalty büntetést kapott. A Villach végig fölényben hokizott, ami gólokban is megmutatkozott. A DMS kapujában Horváth Csongor 45 lövést fogott. A DMS gólját Herczeg Kristóf szerezte.

Mayer Péter vezetőedző csapata fáradtságára és a nagyon szűk játékoskeretre vezette vissza a vereségeket, jelezve, hogy gyakorlatilag nem volt változtatási lehetősége. Elmondta, hogy a salzburgi mérkőzésen az első harmadot követően alig volt olyan időszak, amikor mindkét csapat teljes létszámban játszott, játékosai pedig nehezen alkalmazkodtak a rendkívül szigorú játékvezetői felfogáshoz. Összességében ilyen kaliberű ellenfelekkel szemben csak teljes kerettel van esélyünk a helytállásra. A hétvégi eredményektől függetlenül szinte biztosra vehető azonban, hogy a DMS együttese a B-csoport negyedik helyezettjeként ott lesz a rájátszásban.


EBYSL (U 20)

DEBMIS Select-Fehérvár AV 19 0-3 (0-1, 0-1, 0-1)


A mérkőzés során végig a vendégcsapat játszott fölényben. A Fehérvár 48 lövést küldött a DMS kapujára, ezekből Zakirov kapus 45-öt hatástalanított, a mieink 14 alkalommal próbálkoztak a gólszerzéssel. György István edző értékelése szerint játékosai tisztességgel helytálltak; küzdöttek, tették a dolgukat, de ebben az összeállításban nem lehettek győzelmi esélyeik.

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok