Magabiztos siker Zalaegerszegen

November utolsó napján az Egerszegi Titánok vendége volt U 18-as együttesünk. A mieink a tabellán öt helyezési számmal és 13 ponttal álltak jobban ellenfelüknél, a cél tehát nem lehetett más, mint hozni a „kötelezőt”.

Az 1. harmadban csak a debreceni együttes szerzett gólokat. Huszonkét másodperccel a kezdés után Kozma kezdte meg a gólgyártást, rövidesen Csúvár is követte a jó példát, míg 14.30-nál ismét Kozma volt eredményes. A hazai csapat is próbálkozott, de csak 10 lövésre futotta az erejükből.

A 2. játékrészt Lányi gólja vezette be 21.33-nál, öt percen belül Szigeti is feliratkozott a pontszerzők közé, 27.36-nál pedig Varga Tamás növelte hat találatra az előnyünket. Nyomasztó fölényben hokiztak a vendégek, ezen az sem változtatott, hogy 34.14-nél Karvalits szépített.

A biztos vezetés birtokában kissé lazábbra vette a 3. harmadot a debreceni gárda. 46.56-nál Barancsi kicsit feljebb tornászta a hazaiakat, 55.16-nál azonban Varga Tamás kihasználta a mieink dupla fórját és újra öt gólra növelte a különbséget. 56.35-nél Zelevics még megörvendeztette a vendéglátókat, de ezután már semmi sem változott; erejükkel takarékoskodva is magabiztosan nyertek a mieink.

Prakab Gábor edző a következőket mondta a meccs után:  „A találkozó értékét leginkább abban látom, hogy a serdülőből feljátszó fiatalok ezen a szinten is lehetőséget kaptak, így alkalmuk nyílott a tapasztalatszerzésre. A két együttes nem volt egy súlycsoportban, könnyedén nyertünk még úgy is, hogy a szokásosnál alacsonyabb energiaszinten hokiztunk.” 

Egerszegi Titánok-Debreceni HK 3-7 (0-3, 1-3, 2-1)
Gólszerzők:
Karvalits, Barancsi és Zelevics, illetve Kozma(2), Varga T.(2), Csúvár, Lányi és Szigeti

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok