Kilencgólos győzelem Jászberényben

Október 31-én este U 16 A csapatunk a Kelet-B csoport sereghajtója, a Lehel HC ellen lépett a jégre. Játékosaink számára elvárás volt a biztos győzelem, a srácok pedig teljesítették a feladatot.

Az 1. harmadban a 6. percig nem esett gól, azután viszont négyszer is betaláltunk. A gólok sorát 06.04-kor Fehér Zalán nyitotta meg, majd Aranyos Attila és Szeferinkin Philip következett. A harmad végén Urbán Ákos vette be a jászberényiek kapuját. A 2. játékrészben Szeferinkin Philip folytatta a gólgyártást, utána Dorogi Máté volt eredményes. Az ötödik gólunkat követően a Lehel HC kapus cserélt, de nagyjából öt perccel később Kovács Kristóf felavatta az új hálóőrt is. A 3. harmad kezdetén Jenei révén szépített a hazai gárda, de a hátralévő percekben már csak a debreceni együttes szerzett gólt. Először Dorogi Máté használt ki egy emberelőnyös szituációt, majd Révész Csongor következett, a végeredményt pedig Dorogi Máté állította be.

OKOS CSANÁD vezetőedző az alábbiak szerint értékelte a meccset:

„Csoportunk pont nélküli utolsó helyezettjével játszottunk. Kifejezetten arra kértem a mieinket, hogy ne egyénileg próbálják megoldani a helyzeteket, ne alakuljon ki pontgyűjtő verseny a csapaton belül. Kreatív, önzetlen, összjátékra épülő hokit vártam a játékosoktól. Ez az első harmadban nem igazán sikerült, egyéni játék folyt a jégen, emiatt 5 percig kapura sem lőttünk. Attól fogva viszont elkezdtek menni a passzok, voltak szépen kijátszott akciók. A hátvédek  is aktívan részt vettek támadásainkban, kaptunk is 2-3 szólót, de ezeket Végh Dani hárította. Tette ezt annak ellenére, hogy kevés lövést kapott, így nem igazán tudott rápörögni a meccsre. Összességében nem ez volt a legjobb napunk, a mérkőzés nagy részében nem játszottunk jól, sok egyéni hibát vétettünk, főként hátul. Pozitívum, hogy mind a három sorunk tudott gólt szerezni, ez jó volt egy kis önbizalom-növelésre, ami a későbbi találkozóinkon is jól jöhet még.”

Lehel HC-Debreceni HK A 1-10 (0-4, 0-3, 1-3)
Gólszerzők:
Jenei, illetve Dorogi(3), Szeferinkin(2), FehérZ., Aranyos, Urbán, Kovács Kr. és Révész Cs.

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok