Kezdődik a rájátszás!

Február utolsó napján kezdetét veszi a hazai junior bajnokság rájátszása, amelynek tétje az elődöntőbe jutás.

Az alapszakasz első és második helyezettje, az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia és a Market-Vasas automatikus résztvevője az elődöntőknek, a harmadik helyezett MAC a rájátszás során a középszakasz harmadik KMH ellen meccsel, míg a középszakasz élén végzett két együttes, az UTE és a DHK egymás között dönti el a negyedik elődöntős hely sorsát.

A két csapat első találkozójára február 28-án Debrecenben, a visszavágóra pénteken az Újpesti Jégcsarnokban kerül sor. Roppant fontos lesz, hogy a mieink egy jó felütéssel kezdjék meg a párharcot, mivel ez alkalommal a győzelem sem feltétlenül elegendő, - a több gólt szerző csapat jut az elődöntőbe. Ehhez a debreceni legénység részéről valószínűleg bravúrra lesz majd szükség, mivel az utóbbi időszakban nem játszunk kirobbanó formában. A játékosállományt sérülés- és betegséghullám tizedeli, többeken a mentális fáradtság jelei mutatkoznak.

Mindez persze még véletlenül sem jelenti azt, hogy feltartott kézzel mennénk neki a rájátszásnak. Játékosaink jelentős tartalékokkal rendelkeznek és nem egyszer bizonyították már, hogy nehéz szituációkat is képesek megoldani. Bízunk abban, hogy a szakmai stáb vezetésével a csapat úrrá lesz a gondokon és szerdán este a jól ismert, fegyelmezetten hokizó, elszántságból és küzdeni tudásból jelesre vizsgázó alakulatot láthatjuk a jégen. A találkozó 19.00 órakor kezdődik.

DHK – UTE
2018.02.28. (szerda) 19.00, Debreceni Jégcsarnok

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok