Hoztuk az első középszakasz meccset

Serdülő csapatunk december 3-án Pesterzsébeten játszotta első középszakasz mérkőzését. A Farkasok előttünk végeztek az alapszakaszban, így ezúttal is nehéz találkozóra lehetett számítani. A meccset György József vezetőedző értékelte.

„Jól kezdtünk, tiszta helyzeteket dolgoztunk ki, de három jó lehetőségből egyszer sem tudtunk betalálni, az ellenfél viszont megszerezte a vezetést. A második harmadban ugyanolyan határozottan és fegyelmezetten játszottunk mint eddig, sikerült is kiegyenlíteni. Diószegi szépen vitte be a korongot, a kipattanóját pedig Sándor Bence értékesítette. Néhány másodperccel később Bartók hozta fel a pakkot, háromszor céloztuk meg a pesterzsébeti kaput, végül egy kipattanóból Bartók betalált, sikerült átvenni a vezetést. Öt perccel később, egy buli után a támadó zónában Aranyos Attila vette ki a korongot és Spakovszky révén szép lövéssel növeltük az előnyünket. Nem sokáig tudtuk tartani a megnyugtató, két gólos fórunkat,  mert egy kiemelt korongra lecsapott az ellenfél és ziccerből felzárkóztatta a csapatát. A harmadik harmad elején Révész volt jókor jó helyen, egy korongeladás után szépen lőtte fel a pakkot a kapus válla fölé. Ezzel sikerült újra megnyugtatni a csapatot, ám az utolsó percben egyéni hiba folytán kaptunk egy kontrát, a kapusunk ugyan hárított, de a kipattanóra az ellenfelek érkeztek gyorsabban. A találkozóból már csak 11 másodperc volt hátra, így sikerült a középszakasz első mérkőzését megnyerni. A kapunkat Gönczi Bence őrizte, 21 lövést kapott, voltak kimondottan szép megmozdulásai, nagyon jól mérkőzésben tartotta a csapatát.

Nagyon összeszedetten és jól jégkorongoztunk, de akadtak rövidzárlataink, egy-két játékosunk nem fókuszált 100 százalékosan. Végig domináltuk a meccset, emberelőnyben viszont gyengén teljesítettünk, igen sok hibát vétettünk ezekben a szituációkban.”

Pesterzsébeti HC – Debreceni HK 3-4 (1-0,1-3,1-1)
Gólszerzők:
Hódi(2) és Huszár, illetve Sándor B., Bartók, Spakovszky és Révész

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok