Hosszú hétvége idegenben

A szerdai nehéz győzelem után junior csapatunk szombaton reggel indul útnak a hosszú hétvégére, amelynek során szombaton este St. Pölten-ben, vasárnap délután pedig Znojmo-ban lépnek pályára.

Az első ellenfelünk az Okanagan Hockey Club együttese lesz, akikkel először találkozunk ebben a szezonban. A St. Pölten-i csapat mérlege eddig hat győzelem és nyolc vereség, ám az utóbbi négy ellenlábasuk közül csak az idén eléggé harmatos Innsbruck-ot tudták két vállra fektetni. Persze nagy hiba lenne a papírforma alapján megítélni az erős kerettel rendelkező hazaiakat, hiszen nem tudni, kiket húznak elő a kalapból erre a mérkőzésre. Reméljük, hogy a találkozó arra is jó lesz, hogy ráhangolódjunk a másnapi, HC Orli Znojmo elleni összecsapásra.

A morvaországi Sasokat jól ismerjük, hiszen már Debrecenben is ízelítőt adtak nem mindennapi tudásukból. Bár utcahosszal vezetik a B csoportot, korántsem legyőzhetetlenek, ezt támasztja alá, hogy a Vasas és a Villach is otthonukban kapta el őket. Mindenképpen nagyon komoly játékerőt képviselnek, ráadásul öt meccses győzelmi szériában vannak. Az egyértelmű, hogy ellenük csak fókuszált hokival, biztonságos, fegyelmezett védekezéssel és célratörő támadó játékkal van esélyünk, amihez némi szerencsére is szükségünk lehet.

Egy szó mint száz, két rendkívül kemény találkozó vár a fiainkra, bízunk azonban abban, hogy ezúttal is fel tudnak nőni a rájuk váró feladatokhoz.

Okanagan Hockey Club Europe - Debreceni Hoki Klub
2017.11.18. (szombat) 19:25, St. Pölten

HC Orli Znojmo - Debreceni Hoki Klub
2017.11.19. (vasárnap) 15:00, Znojmo

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok