Elégedett vagyok az egy ponttal

A Csíkszereda legyőzése után U16-os együttesünk vasárnap délben a DVTK Jegesmedvék csapatával találkozott. A mieink nehéz mérkőzésre készültek, de nem titkoltan pontokért utaztak a szomszédvárba. György József edzőt kértük meg az összecsapás értékelésére.

„Az első harmadban nagyon gyengén kezdtünk. Sehogyan sem tudtunk nyomást gyakorolni az ellenfélre, egy nagy helyzetünk volt az egész harmadban. A Miskolc mindenhonnan lövéssel fejezte be a támadásait, jelezve, hogy nyerni akarnak, majd egy emberelőnyös góllal meg is szerezték a vezetést.

A 2. harmadban egy erősebb fejmosás után sokkal jobban beleálltunk a játékba. Majd ismét emberhátrányba kerültünk és az ellenfél újra betalált. Mi azonban 2-0 után sem álltunk le. Ellerbrock jókor érkezett Antal Simon kék vonalas lövésének kipattanójára, így sikerült felzárkózni az ellenfélhez és egy kicsit meg is törni a hazaiak lendületét. Kaptunk néhány „érdekes” kiállítást is, de ez még nagyobb erőt adott a srácoknak: a harmad vége előtt Diószegi lőtte ki nehéz szögből a hosszú alsót. A 3. harmadban teljesen a biztonságra fókuszáltunk. Mivel nagyon kellett az egy pont, nem tudtunk a támadásban remekelni. Voltak nagyon szép akcióink, de nem ment a kapura lövés, a sok emberhátrányos játék elvette az erőnket.

A hosszabbításban egy hosszabb cserére bennmaradt az első triónk (felelőtlenül hosszú csere volt), ezt büntette a Miskolc; ketten mehettek a mieink kapujára és két perccel a találkozó vége előtt belőtték a győztes gólt. A kapunkat Antek Tamás védte és szinte emberfeletti teljesítményt nyújtott. A miskolciak 37 lövést küldtek a kapujára, míg mi csak 19 lövéssel próbálkoztunk.

Nagyon kemény és munkás mérkőzés volt, az első perctől az utolsóig nagy energiákat mozgósítottunk. Sajnos a találkozó vége felé, amikor az emberelőnyöket kaptuk, már nem volt elég erőnk és sok hibával játszottuk meg azokat. A meghatározó játékosaim ezúttal nem tudták a legjobb játékukat hozni, de a lényeg az, hogy két gólos hátrányból sikerült visszajönni és pontot szerezni. Teljesen elégedett vagyok az egy megszerzett ponttal.”

DVTK Jegesmedvék-Debreceni HK 3-2 hu. (1-0, 1-2, 0-0, 1-0)
Gólszerzők:
Illés, Fazakas és Ujj, illetve Ellerbrock és Diószegi

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok