ALL STARS GÁLA: mindenki nyert!

Április 19-én este a kicsit késői kezdés ellenére lelkes és nagy számú közönség köszöntötte a jégre lépő csapatokat a Debreceni Jégcsarnokban.

A nagyérdemű jó érzékkel úgy kalkulált, hogy ezt a meccset érdemes lesz megnézni, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy „MOL Liga szintű” volt az érdeklődés. A két együttes az alábbi kerettel állt fel a mérkőzésre:

ALL STARS
György J., György I., Máthé, Szokolov M., Nagy, Okos, Prakab, Matkó, Szabó A., Virág, Köllő, Salánki, Szigeti T., Oláh, Szalontai és Szabó L., edző: Fekete Albert

YOUNG STARS
Antek, Gönczi B., Darabos, Borbát, Szokolov A., Salló, Márton K., Papp, Kiss, Rácz K., Filep, Szigeti M., Nagy Z., Takács, Orosz, Fórián, Csúvár, Lányi, Papik és Kocsis; edző: Gönczi CsabaA közönség egy része (jó része?) valószínűleg nem láthatta még meccselni a mentorokat, nem véletlen tehát, hogy a név szerinti bemutatásnál óriási ováció fogadta úgy az edzők (Coaches All Stars), mint a tanítványok (Young Stars) játékosait. A futóórával 3x30 perc játékidőre tervezett találkozó első momentumai világossá tették, hogy a mérkőzés az ifjonti lendület és a sok éves tapasztalat csatáját hozza majd.

A vezetést az ifjú titánok szerezték meg, de gyorsan egyenlített az All Stars gárda, az 1. harmad döntetlen állással zárult. Mivel a program kezdett „megcsúszni”, a hátralévő játékidőt 2x20 percre módosították. A játék az első harmad koreográfiája szerint folytatódott, a Young Stars többször is vezetett, az All Stars egalizálta az állást. Mindkét együttes a játékra összpontosított; egymást követték a kidolgozott helyzetek, a pengés megoldások, amelyeket a közönség kitörő örömmel fogadott.A 3. harmadban kezdett fáradni a szenior együttes, már nem mozogtak olyan serényen a lábak, mint korábban. A találkozó vége felé 9-6 volt az állás a fiatalok javára, aztán egy pillanat múltán már 9-9 (?) állt a táblán. Ebbe a meccsbe azonban ez is belefért, nem az eredmény számított, a hangulat az ikszedik büntetőlövés után is kiváló maradt. Gólokat szerzett Isti bácsi, Józsi bácsi, meg Sala, Csaba bácsi a mezőnyben is kiválóan szerepelt, éppúgy, mint „Majszi” és még sorolhatnánk hosszasan.Igazi gála volt ez, amelyen mindenki nyert, főként a nézősereg, közülük is elsősorban azok a játékosok, akik először láthatták élesben az edzőiket, megtapasztalva, milyen szintű technikai képzettség és játékintelligencia birtokában vannak. Köszönet az edzői karnak a nagyszerű ötletért és mindenkinek a pályán és pályán kívül, akik pontosan annyira vették komolyan az eseményt, ami ahhoz kellett, hogy az estéből nagyon vidám és tanulságos hokiünnep kerekedjék! Reméljük, hogy „folytatása következik”!

A mérkőzésen készült fotókat itt lehet megtekinteni!


Debreceni Hoki Klub - All Stars és Young Stars

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok