A DEAC megkezdte új igazolásainak bejelentését

Miután napvilágot látott az ERSTE Liga döntése, amellyel jóváhagyták a DEAC felnőtt csapatának indulását a magyar bázisú nemzetközi ligában, a debreceni egyesület jégkorong szakosztálya elkezdte az új csapat játékosainak bemutatását.

Már az első bejelentés ütősre sikeredett; három igazi húzóember, BERTA ÁKOS, NÉMETH ATTILA és HETÉNYI PÉTER érkezése került nyilvánosságra.

BERTA ÁKOS három szezonon át csatárként és védekező szerepkörben egyaránt magas színvonalú hokit produkált a MOL Ligában, új klubja joggal számíthat nagy tapasztalatára és játékintelligenciájára.


BERTA ÁKOS


HETÉNYI PÉTER 2015 és 2017 között a debreceni védelem oszlopa volt, majd 2017 őszén bejelentette visszavonulását. A hír, hogy újra csatasorba áll, nem ígér sok jót a leendő ellenfelek csatárai számára. Reaktiválása komoly nyereség nemcsak a debreceni felnőtt együttes, hanem az egész hazai jégkorongsport számára is.


HETÉNYI PÉTER


NÉMETH ATTILÁT sem szükséges bemutatni a debreceni szurkolóknak; a csupa erő, csupa szív, ponterős támadó 2016-17-ben  meghatározó játékosa volt a cívisváros felnőtt csapatának, hasonló teljesítmény várható tőle a következő idényben is.


NÉMETH ATTILA


Hasonló örömmel várhatják a jégkorong szerelmesei a két saját nevelésű ifjú tehetség, MOLNÁR DÁVID és VINCZE PÉTER TAMÁS nyár végi bemutatkozását. Mindketten Budapestről térnek haza, Dávid a MAC, Péter a Hokiklub Budapest csapatától. Fiatal koruk ellenére sokat tapasztalt játékosok, a közönség számíthat arra, hogy az új szezonban is megmutatják, milyen az a cívis virtus.


VINCZE PÉTER TAMÁS


MOLNÁR DÁVID


Az átigazolásokról az érdeklődők a www.deac.hu oldalon kaphatnak bővebb információt. Az új igazolások bejelentése folytatódik, a tervek szerint a cseh légiósok bemutatása következik.


Tájékoztatásképpen! A DEAC felnőtt jégkorongcsapata sem szervezetileg, sem a jogutódlás tekintetében nem azonos a korábbi Debreceni Hoki Klubbal. Egy önálló szervezetnek, hazánk legnagyobb egyetemi sportklubjának, a DEAC-nak új, most induló szakosztálya. A debreceni utánpótlás korosztályok viszont továbbra is az anyaegyesület Debreceni Hoki Klub égisze alatt tevékenykednek.

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok